Klubcsapatok ellen a magyar válogatott

S. T. R.S. T. R.
Vágólapra másolva!
2002.08.29. 22:54
Címkék
A magyar férfiválogatott kerete
Czigler László, Fodor Gergely, Mészáros Zalán, Sitku Ernô (Atomerômû), Kálmán László, Pankár Tibor (Falco), Dzunics Braniszlav, Simon Balázs (Kaposvár), Bencze Zoltán (Albacomp), Kámán Tamás (Zalaegerszeg)
A magyar férfiválogatott kerete
Czigler László, Fodor Gergely, Mészáros Zalán, Sitku Ernô (Atomerômû), Kálmán László, Pankár Tibor (Falco), Dzunics Braniszlav, Simon Balázs (Kaposvár), Bencze Zoltán (Albacomp), Kámán Tamás (Zalaegerszeg)
A megszokott vendégek otthon maradtak, nem jöttek az angolok, a csehek és a hollandok sem. Mint ahogy nemet mondott kis túlzással fél Európa. A lassan már hagyományosnak számító, válogatottak számára kitalált Pannon-kupából így lett klubversengés, a kitartó magyar nemzeti gárdát leszámítva persze. Meglehet, talán kissé szerencsétlen az időpont, az elit ezekben a napokban már az indianapolisi világbajnokságon csap össze, a többiek pedig, úgy tetszik, nem tudták összecsődíteni a legjobb játékosaikat.
Sebaj, az erőfelmérés a cél, és arra jó lesz az is, ha klubok néznek farkasszemet Varga Mátyás alakulatával. A társulattal, amely messze nem hiánytalan. Négy klasszis, Gulyás, Németh, Báder és Dávid szerepeltetése eleve reménytelennek tűnt, és kidőlt a sorból a mandulájától "megszabadított” debreceni Gémes és a körmendi Grebenár is. Helyesebben utóbbi – aki fájós dereka miatt nem végezhetett volna teljes értékű munkát az elmúlt napokban Tatán – visszatért Körmendre (a világért se feledjük, Zsebe Ferenc hivatalosan a hét végén ül majd le először a padra), és ha a sajgó testrész engedi, beszáll.
Akárcsak Bencze Zoltán és Dzunics Braniszlav – a legjobbak közé. Amint arról a kapitány említést tett, a két újonc remekül dolgozott hétfő óta, meglehet, vasárnap délután már mindketten háromszoros magyar válogatottnak mondhatják magukat. Ami pedig a riválisokat illeti, a cseh elithez tartozó Nymburk, valamint a legutóbbi osztrák bajnokság másodikja, a Fürstenfeld egyaránt jugoszláv és amerikai légiósokra épít. És a végére egy jó hír: ha minden a tervek szerint alakul, pénteken befut egy amerikai Körmendre is, aki a Nymburk elleni büki derbin még nem, egy napra rá a Fürstenfelddel szemben viszont már megmutathatja magát. Ha így lesz, Zsebe Ferenc Suberen kívül Chris Clayt is bevetheti a kupa favoritja ellen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik