Renato Sulic 2015 nyaráig hosszabbított

SIMON JÓZSEFSIMON JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2011.05.04. 19:37
null
Sulic (jobbra) még fényesebb sikereket érne el Veszprémben (Fotó: Korponai Tamás)
Renato Sulic 2015. június 30-ig meghosszabbította az eredetileg jövő nyáron lejáró szerződését az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatával. Kedden egy másik veszprémi játékos, Gulyás Péter szerződéshosszabbítását jelentette be a bakonyi klub.

 

– A hosszabbítás azt támasztja alá, hogy elégedett a klub, s ön is az itt töltött két évvel?
– Ez pontosan így van – válaszolta a 31 éves, világbajnok (2003) és Eb-ezüstérmes (2008) Renato Sulic a Nemzeti Sportnak. – Már eddig is sok nagy sikert értem el a Veszprém játékosaként, és remélem, még fényesebbek következnek.

– Meglepte a hároméves ajánlat?
– Egy kicsit. Hiszen csak jövő nyáron járna le a két éve kötött megállapodás. Így viszont kétezer-tizenötig az MKB Veszprémnél maradok. A mai sportéletben ez nagyon jó szerződésnek mondható, amelyet persze aláírtam. Az ajánlatból a bizalmat és az elégedettséget egyaránt éreztem.

– Akadt más ajánlata is?
– A megkeresések, a próbálkozások nem ritkák, de a komoly ajánlat annál inkább. A Veszprémé ilyen volt. Remélem, a pályán továbbra is bizonyíthatom, hogy rászolgálok a bizalomra, mind társaim, mind a szurkolók körében. A csapatban és a szurkolók körében egyaránt remekül érzem magam, akárcsak a városban, amely nagyon szép és közismerten sportbarát.

– A tervei?

– További kiemelkedő sikerekre vágyom, akárcsak az MKB Veszprém. Ha tudom tartani a formámat, ezek eléréséhez szeretnék minél többet hozzátenni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik