Női kézi: Háfra Noémi távozik az Odensétől

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.23. 17:26
null
Háfra Noémi Magyarországon folytatja rehabilitációját (Fotó: odensehaandbold.dk)
A dán Odense női kézilabdacsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy közös megegyezéssel távozik a csapattól a Győri Audi ETO KC által kölcsönadott magyar válogatott balátlövő, Háfra Noémi, aki Magyarországon folytatja súlyos sérülése utáni rehabilitációját.

Mint ismert, a Győrbe az FTC-től igazoló Háfra Noémit nyáron a több játéklehetőség reményében a dán Odensének adták kölcsön a kisalföldiek. A balátlövő azonban október közepén térdszalagszakadást szenvedett a francia Brest Bretagne elleni mérkőzés nyolcadik percében, s kilenc hónapos rehabilitáció várt rá műtétje után.

A dán klub most honlapján közölte, Háfra Noémi közös megegyezéssel távozik a csapattól és Magyarországon folytatja a felépülést.

„Noémi nagyon vágyott rá, hogy visszatérjen Magyarországra, ezt a kívánságot pedig teljesítette a klub, hogy emberként is megkapja az optimális körülményeket arra, hogy vissszatérjen a kézilabdapályára” – írta az Odense, melynek sportigazgatója, Trine Nielsen hangsúlyozta, reméli, ezzel a döntéssel hozzájárulnak ahhoz, hogy Háfra megerősödve tér vissza.

„Sajnos a narancssárga mezben nem sokat láthattuk, de óriási tehetségéhez nem fér kétség, ezért is reméljük, hogy útjaink a jövőben újra keresztezik egymást” – tették hozzá.

„Mindent szerettem itt! A szurkolók csodálatosak, pozitívak és támogatnak. Nagyon élveztem, hogy a csapattal lehettem, jó barátokat szereztem” – fogalmazott Háfra Noémi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik