Katarina Krpezs-Slezák a Rosztov-Donnál folytatja pályafutását (Fotó: Földi Imre)

 

A magyar állampolgársággal is rendelkező remek játékos az elmúlt két NB I-es idényben gólkirálynő lett, a jelenlegi idény előtt azonban bejelentette, anyai örömök elé néz, így felfüggesztette karrierjét.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a volt győri tréner, Ambros Martín az ETO cseh szélsőjét, Jana Knedlíkovát szerződtetheti az új idényre, de végül egy másik NB I-es játékos érkezik a Rosztov-Donhoz.

„Nagyon szomorú vagyok, mert távozom Érdről, ahol hat csodálatos évet töltöttem, ezt sosem fogom elfeledni. Ugyanakkor boldog is vagyok, mert a karrieremet a világ egyik legjobb csapatában folytathatom tovább. Ez nagy kihívás nekem, és én izgatottan várom” – idézi ügynöksége Krpezs-Slezákot.

A Rosztovnál az idény végén távozik az egyik jobbszélső, Marina Szudakova, így Krpezs-Slezák Julija Manaharovával alkothat igen erős párost. Az orosz csapatnak még megvan az esélye, hogy ott legyen a szeptemberi, budapesti Bajnokok Ligája final fouron, ha 3-án megrendezik a negyeddöntőt, a francia Brest vár rá. 

 

Security Check Required

null