Női kézi: Grimsbö edz, de még nem százszázalékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.03. 14:17
Pénteken hazai pályán fogadja a Győri Audi ETO a román CSM Bucuresti-et a női kézilabda Bajnokok Ligájában (kezdés: 19.00, tv: Sport1, élőben az NSO-n). A magyar csapat norvég kapusa, Kari Aalvik Grimsbö még a bukaresti meccsen szenvedett térdsérülést, de azóta már a többiekkel edz, még ha nincs is tökéletes állapotban.

„Múlt pénteken sérültem meg Bukarestben, ám szerencsére nincs nagy baj, egyre több mindent csinálhatok, próbálgatom a lábam, és már nincsenek nagy fájdalmaim. Persze elsőre megijedtem, meg hát bosszús az ember, amikor hetek óta jó formában van, erre megsérül – én is úgy voltam vele, na, tipikus, hogy így járok. De hát az élsport ilyen, át kell vészelni ezeket az időszakokat, meg legalább nagy baj nincs, szóval olcsón megúsztam" – mondta Kari Aalvik Grimsbö a Nemzeti Sportnak.„Múlt pénteken sérültem meg Bukarestben, ám szerencsére nincs nagy baj, egyre több mindent csinálhatok, próbálgatom a lábam, és már nincsenek nagy fájdalmaim. Persze elsőre megijedtem, meg hát bosszús az ember, amikor hetek óta jó formában van, erre megsérül – én is úgy voltam vele, na, tipikus, hogy így járok. De hát az élsport ilyen, át kell vészelni ezeket az időszakokat, meg legalább nagy baj nincs, szóval olcsón megúsztam" – mondta Kari Aalvik Grimsbö a Nemzeti Sportnak.

Mindez azt jelenti, hogy a norvég kapus akár játszhat is pénteken, de ha nem lesz rá nagy szükség, Ambros Martín valószínűleg nem fog vele kockáztatni.

A Győr az előző körben hátrányból felállva 27–24-re legyőzte a címvédő CSM-et.

NŐI KÉZILABDA BL
C-CSOPORT, 4. FORDULÓ

GYŐRI AUDI ETO–CSM Bucuresti (román) péntek, 19.00
FC Midtjylland (dán)–Rosztov-Don (orosz) vasárnap, 16.15

AZ ÁLLÁS
1. GYÖRI AUDI ETO KC 3 3 86–70 +16 6
2. Rosztov-Don (orosz) 3 1 2 74–72 +2 2
3. CSM Bucuresti (román) 3 1 2 69–72 –3 2
4. FC Midtjylland (dán) 3 1 2 63–78 –15 2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik