Női kézi: Bukarestbe tart A. Bulatovics is, új larviki átlövő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.04. 22:40
A montenegrói Pobjeda című lapban megjelentek szerint biztosan távozik a szlovén Krim Ljubljana női kézilabdacsapatától Andjela Bulatovics. Az olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok játékos az új román kirakatcsapatban, a CSM Bucuresti-ben folytathatja pályafutását.

„Nincs semmi, ami itt tartana a Krimnél. Tárgyalok a bukarestiekkel, és a következő napokban kiderülhet, hol folytatom. Még nem száz százalék, hogy oda igazolok, néhány dologban még meg kell egyezni” – mondta a 27 éves játékos, akinek csapattársai közül a beálló Oana Manea és a kapus Talida Tolnai már elkötelezte magát a román klubhoz.

A Larvik is megkezdte az igazolásokat a következő szezonra: a norvég rekordbajnok szerződtette a 67-szeres válogatott Mari Molidot a Levanger HK-tól. Juhász Gabriella csapattársa a nyáron csatlakozik a piros-fehérekhez, három évre kötelezte el magát az együtteshez, így a 23 éves átlövő a jövőben már főállásban foglalkozhat kézilabdával.

„Mari nagyszerű frissítés a keretünk számára. Fiatal és védőként már bizonyított nemzetközi szinten. Ilyen típusú játékosokra van szükségünk. Ráadásul Mariban sok potenciál van a pálya másik felén is. Érdemes lesz követni a további fejlődését” – nyilatkozta az új szerzeményről Ole Gustav Gjekstad, a Larvik vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik