„Ha összevetjük a Valcea és a Fradi anyagi lehetőségeit, a különbség a büdzsék közt minimum hármas-négyes szorzó a javukra, s akkor még szerényen becsültem. Költségvetésben messze nem egy ligában játszunk. Ugyanakkor az alapembereken kívül Deáki és Dajka már felnőtt a feladatokhoz. Velük együtt ez a csapat nagyjából-egészében kész, és egyben fog maradni" – mondta Jeney Zsolt Ákos.

Hozzáfűzte: „Teljes egészében marad a keret jövőre is, Penával együtt, reméljük, gyógyul a sérülése, miként Zácsiké is. Légióst biztosan nem igazolunk már, a két külföldit megtartjuk, több nem kell. Magyar játékosokat viszont szeretnénk hozni."

„Amit eddig elértünk, előre aláírtam volna, talán annyiban nem, hogy inkább itthon szerettük volna megnyerni az összes meccsünket. Ez a BL-menetelés mindenesetre büszkeséggel tölt el. A sérüléseink száma valódi pechszéria, ilyen kétszer aligha fordul elő egy csapattal, a mezőnyben minket sújtott a legnagyobb hullám. Ha teljes csapattal állhattunk volna ki, alighanem a BL-továbbjutásról beszélhetnénk. Mindenesetre a lányok bónusza már megvan a nyolcba kerüléssel, ez volt ugyanis az alapcél" – értékelte az FTC-lányok eddigi teljesítményét.

„A Zvenyigorod erősebb, mint tavaly, de verhető. Nem tudom, hogy elérjük-e a BL-elődöntőt, még nem keressük a meccs helyszínét, bár a Budapest Arénában biztos nem lehet. Egy biztos: raktárra nem aggódunk, várjuk meg az utolsó kört" – fogalmazott a szakosztály vezetője.