Női kézi: Amorim a CSM Bucuresti-hez igazolt – hivatalos

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.03.30. 22:15
Szerda délelőtt beszámoltunk róla, hogy az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Eduarda Amorimmal, este pedig a hivatalos oldalán jelentette be a CSM Bucuresti, hogy az idény végéig szerződtette a brazil játékost.

A Győri ETO-val ötszörös BL-győztes, 35 éves brazil világbajnok balátlövő a Nemzeti Sportnak adott múlt heti interjúban még csalódottan mesélte, hogy a Rosztov felfüggesztése után is egy Bajnokok Ligájában érdekelt csapatban szerette volna befejezni a pályafutását. Habár voltak érdeklődők, az akkori állás szerint egyik sem jött össze.múlt heti interjúban még csalódottan mesélte, hogy a Rosztov felfüggesztése után is egy Bajnokok Ligájában érdekelt csapatban szerette volna befejezni a pályafutását. Habár voltak érdeklődők, az akkori állás szerint egyik sem jött össze.

Szerda este kiderült, a CSM Bucuresti-tel mégis sikerült megegyeznie, így a románoknál zárhatja le a pályafutását. Addig is a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az Esbjerg ellen, illetve a bajnokságban segítheti a csapatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik