Női kézi: a norvégok után hollandok érkezhetnek a CSM-hez

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2021.03.02. 10:24
null
Tess Wester Bukarestben folytathatja (Fotó: AFP)
Norvég válogatott játékosok után hollandokkal is megerősítené keretét a következő szezonra a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata. A Prosport internetes portál szerint a román bajnokság éllovasának kiszemeltjei Tess Wester kapus és a korábbi győri, Yvette Broch beálló.

Az Odense 27 éves világbajnok hálóőre a minden bizonnyal visszavonuló Jelena Grubisic és a Rapidhoz szerződő Denisa Dedu helyére érkezhet, míg a három éve a játékot egyszer már abbahagyó, most a Metzben mégis visszatérő Brochnak a Győrbe szerződő Crina Pinteát kellene pótolnia.

A CSM korábban három norvég játékos, a kapus Marie Davidsen (Thüringer HC), a jobbszélső Malin Aune és a balátlövő Emilie Arntzen (mindkettő Vipers Kristiansand), valamint a montenegrói beálló Ema Ramuszovics (Buducsnoszt) leigazolását jelentette be a következő szezonra, a hétvégén pedig azt is közölte a klub, hogy szerződést hosszabbított spanyol jobbszélsőjével, Carmen Martínnal.

A SCM Ramnicu Valcea elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre készülő bukaresti csapat edzését hétfőn Novák Károly Eduárd, Románia sportminisztere is meglátogatta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik