Kézi BL: megvan, mikor pótolja elmaradt meccseit a Szeged és a Veszprém

Vágólapra másolva!
2020.12.24. 09:27
null
Megvannak a koronavírus-járvány miatt elmaradt Szeged- és Veszprém-mérkőzések pótlásának időpontjai (Fotó: Karnak csaba)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kijelölte a férfi Bajnokok Ligája koronavírus-járvány miatt elmaradt mérkőzéseinek új időponjait – a friss menetrendben természetesen ott vannak a Szeged, valamint a Veszprém elhalasztott összecsapásai is.

 

Mint ismert, a szegedieknek négy, a veszprémi alakulatnak pedig egy csoportösszecsapását halasztották el a világjárvány miatt. Az EHF menetrendjéből kiderül, hogy mindkét gárdára erőltetett folytatás vár, a program négy nappal a vb döntője után már megy is tovább.

Az EHF tájékoztatása szerint a Telekom Veszprém Barcelona elleni hazai találkozóját a friss tervek szerint 2021. február 4-én, csütörtökön, 20.45-kor játsszák le, a 10. fordulóból, a Barca elleni idegenbeli meccsét február 16-án, kedden, 20.45-kor pótolják be.

A Mol-Pick Szeged PSG Handball elleni mérkőzését szintén február 4-én, 18.45-ös kezdéssel játszanák le, míg a hetedik fordulóból elhalasztott, Elverun elleni összecsapást február 9-én, 18.45-kor pótolják be. A harmadik kör elmaradt Vardar elleni meccsére február 14-én, 18 órakor kerül sor, a hatodik forduló elmaradt Flensburg elleni találkozójának új időpontja február 28-a, vasárnap, 18 óra lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik