Férfi kézi: a gyöngyösi játékosok szimbolikus bronzérmet kapnak

Vágólapra másolva!
2020.04.11. 14:26
null
Szimbolikus bronzérmet kapnak a gyöngyösi játékosok (Fotó: Gyöngyösi Kézilabda Klub/Facebook)
Mint ismert, a Magyar Kézilabda-szövetség csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel berekeszti a bajnokságokat, nem hirdet bajnokokat, feljutók és kiesők sem lesznek, csak a nemzetközi kupaindulókat határozza meg mind a két nem esetében, s itt az előző kiírásban elért eredmény lesz a mérvadó. A döntéssel kapcsolatban Nagy Attila, a Gyöngyös férfi kézilabdacsapatának elnöke is elmondta a véleményét.

 

Nagy Attila az M4 Sportnak elmondta, nem érte meglepetésként a döntés, de az online csapatmegbeszélésen látottak alapján nagyon nehezen élték meg ezt.

„Régen láttam már ennyi kiégett szemű embert a monitor túloldalán. Nagyon nehezen vették tudomásul, hogy egy egész év munkája semmissé vált” – mondta a videointerjúban Nagy Attila, a Gyöngyös elnöke, aki azt is elmondta, szerinte nem volt elhamarkodott a döntés, de a feljutók és a kiesők tekintetében másképp járt volna el.

A Gyöngyös az eddigi kiváló szereplésének köszönhetően a bajnokság 3. helyén állt, az elnök szerint némi bravúrral az első ötben végezhettek volna, s ezzel a nemzetközi kupaindulás is összejöhetett volna.

Továbbá az elnök azt is elmondta, hogy a klub vezetősége úgy érzi, a játékosok megérdemlik a bronzérmet, ezért augusztusban ezzel szimbolikusan meg is jutalmazzák őket.

A teljes interjút ide kattintva hallgathatják meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik