Férfi kézilabda: a Szeged átlövője lemarad az olimpiai selejtezőről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.02.12. 12:08
null
Stepancic újra megsérült (Fotó: Karnok Csaba/Délmagyarország)
Azok után, hogy majdnem egy évig nem számíthatott a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Luka Stepancic játékára, a horvát válogatott jobbátlövő újra megsérült. Ezúttal az Achilles-inával akad gond, amely miatt lemarad a márciusi olimpiai selejtezőről.

Stepancic bokasérülése és az azt követő műtét miatt majdnem egy évig nem állt Juan Carlos Pastor vezetőedző rendelkezésére Szegeden. A 30 éves világbajnoki bronzérmes, Eb-ezüstérmes jobbátlövő egy hete tért vissza, pályára lépett a Cegléd ellen 42–21-re megnyert bajnokin, majd korábbi klubja, a PSG ellen 32–29-re elveszített BL-találkozón. Utóbbi meccs első félidejében sérült meg, ezúttal az Achilles-inával van probléma.

A 24sata.hr információja szerint legalább hat-nyolc hetes kihagyásra számíthat, de ha szakadásról van szó, akkor sokkal hosszabb kényszerpihenő vár rá. Az biztos, hogy a Szegeddel 2024-ig hosszabbító játékos lemarad a márciusi olimpiai selejtezőről, a horvát válogatott új kapitánya, Hrvoje Horvat Simo Imicet hívta be a helyére az Erlangenből.

A horvátok március 12. és 14. között Montpellier-ben a házigazda Franciaország mellett Portugáliával és Tunéziával küzdenek meg a két tokiói kvótás helyért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik