Férfi kézi: óriási meglepetés, elbúcsúztak Lékai Mátétól a veszprémi szurkolók

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.22. 13:41
null
Meglepetés búcsúztatóval szerveztek a veszprémi szurkolók a távozó Lékai Máténak (Fotó: Török Attila)
„Egy sima péntek esti mozinak indult, de egy életre szóló este lett belőle” – írta Instagram-oldalán a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítója, Lékai Máté, akit a Veszprémi Szurkolói Egyesület tagjai leptek meg és búcsúztattak el, hiszen a kézilabdázó nyolc év után elhagyta a bakonyiakat és az FTC-nél folytatja pályafutását. 

„Rami! Utólag nagyon gyanús voltál” – mondta Lékai Máté a Veszprémi Szurkolói Egyesület beszámolója szerint, miután pénteken a veszprémi kézilabdacsapat száz szurkolója gyülekezett a helyi pláza mozijánál, ahol meglepetés búcsúztatót szerveztek az „Építőket” nyolc év után elhagyó irányítónak.

A szervezésben Lékai Máté felesége, Lékai-Kiss Ramóna is a szurkolók segítségére volt, akik kibérelték a mozi egyik termét, ahol levetítették az erre az alkalomra összevágott kisfilmet.

„Amilkor leperegtek a film utolsó kockái, már Lékai Máté nevét skandálták a nézők. Nagyon meghatódott, könnyes szemmel állt a szurkolók gyűrűjében, megszólalni sem tudott a meglepettségtől” – írja a Veszprémi Szurkolók Egyesülete közösségi oldalán, ahol kitértek arra is, az irányító egy mez alakú, a nevével és számával díszített tortát is kapott az életre szóló élmény mellé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik