Dárdai Pál Berlinben, a Thomas Tuchelt segítő Lőw Zsolt Londonban állt munkába. A Hertha és a Chelsea élén bekövetkező változások magyar edzőket hoztak helyzetbe, és mindkettejük első munkanapjáról részletesen beszámolunk.

Nyár végéről elhalasztott meccseket pótolnak szerdán az NB I-ben, az OTP Bank Ligában. Ráadásul a tabellát vezető Ferencváros, Mol Fehérvár kettős egyaránt pályára lép, az FTC Budafokon, a Fehérvár Kisvárdán. A tét: mennyire nő, vagy mennyire csökken a most meglévő hétpontos különbség?

Egyiptomban várjuk a következő csodát. A férfi kézilabda-világbajnokság újabb létfontosságú mérkőzése következik, a magyar–francia negyeddöntő. A szerda esti csúcsmeccsével kapcsolatban Nagy László, ifj. Rosta Miklós, Máthé Dominik, Kentin Mahé és Éles József is elmondta a várakozásait.

Rasovszky Kristóf már nem foglalkozik azzal, mi lett volna, ha… Avagy nyílt vízi világbajnok úszónk elfogadta, hogy nem 2020-ban, hanem az idén rendezik meg az olimpiát, és kertelés nélkül kimondta: éremért utazik Tokióba.