Férfi kézi BL: hiába zárkózott, nem tudta megszorongatni a Barcát a Zágráb

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.16. 20:22
Nagyot küzdött a Barca és a Zagreb (Fotó: Twitter/Barca Handbol)
A Barca 31–29-re legyőzte a Zagrebet, míg a Nantes 32–28-ra verte a Magdeburgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának csoportkörében, szerdán.

A Szegeddel azonos csoportban lévő gárdák összecsapása igen egyoldalúnak ígérkezett, amit az első félidő alá is támasztott, hiszen a katalánok könnyedén, öt góllal el tudtak húzni horvát ellenfelüktől. 

A folytatásban fordult a játék képe, és a második félidő elején hamar csökkentette hátrányát a Zagreb, amivel visszahozta magát a találkozóba. Ezt követően azonban a Barca is visszatalált a meccs eleji formájához, és hamar nyitotta tovább az ollót. A hajrában még egyszer közelebb férkőzött a horvát legénység, de ez a győzelemhez már kevés volt. 

A Barca megtartotta vezető pozícióját a B-csoportban. 

A játéknap esti találkozóján a Magdeburg és a Nantes nagyon sokáig fej-fej mellett haladt, az első félidő után még teljesen nyitott volt melyik gárda kerekedhet felül. 

A fordulás után viszont a franciáknak sikerült egy 4–0-s sorozatot produkálni, amellyel olyan előnyre tettek szert, amit egyszerűen már képtelen volt ledolgozni a német csapat a lefújásig. 

KÉZILABDA
FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR 
5. FORDULÓ 
B-CSOPORT 
RK Zagreb (horvát)–Barca (spanyol) 29–31 (14–19)
Aalborg HB (dán)–OTP Bank-Pick Szeged 29–28 (16–15)
Magdeburg (német)–Nantes (francia) 28–32 (16–15)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik