Rosta volt a mezőny legeredményesebb játékosa Buzauban – kézilabdakörkép

Vágólapra másolva!
2024.09.22. 21:25
Hat góllal vette ki a részét a győzelemből Rosta (Fotó: Facebook/Dinamo Bucuresti)
Rosta Miklós hat góllal járult hozzá a címvédő Dinamo Bucuresti 30–24-es győzelméhez az ACS HC Buzau otthonában a román férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján.

A liga honlapja szerint az olimpikon beálló mind a hat lövését gólra váltotta, és ő volt a mezőny legeredményesebb játékosa. A Dinamo négy forduló után is százszázalékos teljesítménnyel listavezető. 

Az irányító Lukács Péter öt góllal és öt gólpasszal vette ki részét az Elverum HB 33–28-as hazai győzelméből az ÖIF Arendal Elite ellen a norvég ligában.

A spanyol élvonalban Pergej Andrej négy találattal járult hozzá a CB Ciudad de Logrono 30–29-es sikeréhez a Frigoríficos del Morrazo otthonában. A hazaiaknál Tóth Rajmond kétszer volt eredményes.

Szűcs Bencének három gólja volt az USDK Dunkerque együttesében, amely 39–31-re kikapott a címvédő Paris Saint-Germain otthonában a francia bajnokságban.

Az olimpikon irányító Hanusz Egon két gólt szerzett a Benficában, amely 38–22-re kikapott a címvédő és Bajnokok Ligája-résztvevő Sporting CP otthonában a portugál bajnokságban.

Leimeter Csabának négy gólja, Nagy Benedeknek három védése volt a HBW Balingen-Weilstetten csapatában, amely otthon 30–24-es vereséget szenvedett a ASV Hamm-Westfalennel szemben a német másodosztályban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik