Férfi kézilabda: főszponzort vált a Veszprém

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.06.18. 12:18
Főszponzort vált a Veszprém (Fotó: Szabó Miklós)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Veszprém férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy közös megegyezéssel felbontották a Magyar Telekommal kötött névadó főszponzori szerződést.

A klub közölte, a Magyar Telekom 1997 óta támogatta a csapatot, 2016 óta pedig névadó szponzor volt. A több mint 25 éves együttműködést viszont most 2024. június 30-i hatállyal közös megegyezéssel lezárták a felek.

Nagy büszkeséggel gondolok vissza mindazokra a kiemelkedő sikerekre, amelyeket a Telekom Veszprém elért ebben a közel három évtizedben Magyarország egyik legsikeresebb kézilabdaklubjaként és rekordbajnokaként. Megtiszteltetés volt a Telekom számára egy olyan csapatot támogatni, szurkolói közösségét digitális megoldásokkal erősíteni, amely örökre beírta magát a kézilabda világtörténelmébe. Hasonló sikereket kívánok a klubnak a továbbiakhoz!” – idézte a klub honlapja Rékasi Tibort, a Magyar Telekom vezérigazgatóját.

Köszönjük a Magyar Telekomnak a támogatást, mellyel hozzájárult a csapat sikereihez és a klub hírnevének öregbítéséhez az elmúlt több, mint 25 évben. A kollégáim elmondása alapján mindig mindenben számíthattunk partnerünkre, a Magyar Telekom Nyrt.-re. Mint Veszprém-szimpatizáns nyomon követtem ezt a jó együttműködést. A cégnek a jövőben minden jót kívánok!” – mondta a Veszprém közelmúltban kinevezett vezérigazgatója, Bartha Csaba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik