Női kézilabda: megrongálták a DVSC frissen felújított csarnokát

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.11. 12:15
null
„Ilyenekre bezzeg van pénz!” – írták a DVSC frissen festett és szigetelt létesítményének falára (Fotó: dvsckezilabda.hu)
Nyáron kezdődött a női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC-Schaeffler otthonának, a Hódos Imre Rendezvénycsarnoknak a felújítása, melyet most ismeretlen tettes(ek) megrongált(ak) – számolt be róla a klub honlapja. 

 

A hajdúsági csapat felhívta a figyelmet rá, hogy a külső falakra 20 centiméteres vastag szigetelés került, amit fehér nemesvakolattal vontak be, cserélik az elöregedett bádogpárkányokat, átfestik a vasszerkezeteket és lecserélik az elhasználódott kültéri álmennyezetet, amely energiatakarékos LED-világítást kap.

A létesítmény frissen festett és szigetelt falát ismeretlen tettes megrongálta és azt fújta rá: „Ilyenekre bezzeg van pénz!”.

„Értetlenül állunk az effajta rongálás előtt. Szeretnénk hinni, hogy nem az a közösség tette, aki eddig azt hangoztatta, hogy mennyire támogatja a csapatunkat” – írták, azt kérve a szurkolóktól, hogy jelentkezzen, aki bármilyen információval tud szolgálni a rongálásról.

„A DVSC Kézilabda Kft. rendőrségi feljelentést tett és mindent megtesz annak érdekében, hogy a jövőben ehhez hasonló eset ne fordulhasson elő. A csarnok környékére a meglévő kamerák mellé újabbakat telepítünk. A javítás költsége nem elhanyagolható, hiszen nem csak a feliratot kell lefesteni, hanem egy egész falszakaszt, ami további költséget jelent a klub számára. Ami a felirat tartalmát illeti, válaszként annyit tudnánk megfogalmazni, hogy olyan fejlesztésekre mindig igyekszünk pénzt fordítani, ami a csarnok üzemeltetését megkönnyíti és használatát komfortosabbá teszi. Az ehhez hasonló beruházásokkal biztosítható ugyanis a klub fejlődése és fenntarthatósága” – olvasható a dvsckezilabda.hu-n.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik