Férfi kézi NB I: majdnem ötven gólt dobott a nyitányon a Veszprém

Vágólapra másolva!
2023.08.26. 19:39
null
Magabiztos győzelemmel rajtolt a Veszprém (Fotó: telekomveszprem.hu)
A 4. fordulóból előrehozott mérkőzéssel elrajtolt a férfi kézilabda K&H Liga 2023–2024-es idénye. A Telekom Veszprém a Gyöngyöst fogadta és a papírformának megfelelően győzött, méghozzá 49–31-re.

 

A bajnoki címvédő Veszprémben Hugo Descat bokasérülés, Andreas Nilsson kisebb sérülés miatt nem lépett pályára. Mellettük Bjarki Már Elísson térdsérülés, míg Kentin Mahé családi okok miatt hagyta ki a bajnoki rajtot.

A Veszprémnek azonban a papírformának megfelelően a hiányzók ellenére sem okozott gondot a Gyöngyös, a hazaiak már a mérkőzés elején 10–2-re elhúztak, a szünetre pedig tízgólos előnyre tettek szert.

A második játékrészben tovább nyílt az olló a két csapat között, a Veszprém 49 gólnál állt meg. A legeredményesebb a hazaiak francia-szerb légiósa, Dragan Pechmalbec volt kilenc góllal.

KÉZILABDA
FÉRFI NB I

1. FORDULÓ
Telekom Veszprém–Gyöngyös 49–31 (22–12)
G: Pesmalbek 9, Casado, Fabregas 6, Vajlupau 5, J. Omar, Sandell 4, Marguc, N. Remili, Koszotorov, El-Dera 3-3, Ligetvári 2, Bőti, ill. Schäffer, Hegedűs M. 6, Ubornyák 4, Lakosy 3, Schmid, Bodor, Bura, Pietruszko, Gráf 2, Potisk, Edwards

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik