Férfi kézi NB I: mutatjuk a góllövőlista vezetőjének súlyos sérülését – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.04.17. 19:57
Mint ismert, Melnicsuk Viktor, a férfi kézilabda NB I góllövőlistájának vezetője, a Sport36 Komló játékosa súlyos sérülés miatt a mostani idényben már nem léphet pályára. A Komló a hivatalos Facebook-oldalán közzétette a sérülésről készült videót.

A baranyaiak szombaton házigazdaként 27–27-es döntetlent játszottak a Budakalásszal, de a korábbi magyar utánpótlás-válogatott irányító már a hatodik percben kivált a játékból, mert Dávid Máté ütése következtében agyrázkódást szenvedett, és eltörött az orrcsontja. A vétkes játékost piros és kék lap helyett csupán kétperces kiállítással büntették a játékvezetők. Az csak a további orvosi vizsgálatok után, ezen a héten dől el, hogy szüksége lesz-e műtétre a sérült kézilabdázónak.

„Ide szavak se kellenek... Mélységesen elítéljük a pályán történteket! Jobbulást, Viktor!

Játékosunk nagyon súlyos sérülést szenvedett. Nyílt orrtörés, fogai sérültek, eszméletét vesztette. A vétkes végigjátszotta a meccset. Nem tisztünk megítélni dolgokat, vannak erre illetékes bizottságok... Mi bármilyen és bármennyi büntetést kifizetünk, ha mindenki vállalja a felelősségét. De ez a legjobb játékosunkat nem adja vissza!” – írta a Komló a hivatalos Facebook-oldalán.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik