Női kézi NB I: az FTC-től igazolt irányító-áltövőt a Budaörs

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.20. 18:44
null
Bánfai Virág az FTC-től Budaörsre igazolt (Fotó: budaorshandball.hu)
Szekerczés Luca, Hudák Emma, Vártok Tamara és az ukrán Lilia Gorilszka után Bánfai Virág is a női kézilabda NB I-ben szereplő Budaörsöt erősíti a következő idényben, miután a 19 éves irányítóként és átlövőként is bevethető játékos távozott az FTC-Rail Cargo Hungariától.

 

Bánfai Virág Kozármislenyben kezdett kézilabdázni, de már a 2018–2019-es idény előtt a fővárosba, a Ferencvárosi TC-hez került, ahol a korosztályos csapatokat végigjárta, s bár az NB I-ben még nem tudott bemutatkozni, a Bajnokok Ligájában már debütált a zöld-fehéreknél.

„Szeretnék minél többet fejlődni, megmutatni, hogy nemhiába vagyok itt. Az értékes játékpercek tekintetében mindenképpen hasznos lesz, hogy egy-egy összecsapáson a korosztályos első osztályban is pályára léphetek. Szeretném kihozni magamból a maximumot, a tudásom legjavával segíteni a klubot a céljai megvalósításában” – nyilatkozta a klub honlapján Bánfai Virág, aki az NB I-es csapat mellett az ifjúsági első osztályú együttes kiemelt mérkőzésein is pályára léphet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik