Női kézi EHF-kupa: nem segíthetnek az új játékosok a Lokinak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.09. 15:39
A sérülések által sújtott DVSC női kézilabdacsapata mindent megpróbált, hogy megerősítse keretét az SCM Craiova elleni EHF-kupa-párharcra, ám az európai szövetség elutasította Siska Pálma és Pénzes Laura nevezését.

Mint beszámoltunk róla, a Loki egyrészt visszahozta a Békéscsabára kölcsönadott Pénzes Laurát, másrészt két hétre kölcsönvette a Kecskeméttől Siska Pálmát. Ezután már csak az volt hátra, hogy a november 7-i határidőig benevezzék a két játékost az EHF-kupa harmadik selejtezőkörére. Mint beszámoltunk róla, a Loki egyrészt visszahozta a Békéscsabára kölcsönadott Pénzes Laurát, másrészt két hétre kölcsönvette a Kecskeméttől Siska Pálmát. Ezután már csak az volt hátra, hogy a november 7-i határidőig benevezzék a két játékost az EHF-kupa harmadik selejtezőkörére.

A szükséges dokumentumok időben meg is érkeztek Bécsbe, ám a játékosokért nevezési díjat is kell fizetni – fejenként 75 eurót –, ez a pénz azonban 7-én éjfélig nem érkezhetett meg a bécsi központ számlájára. Emiatt aztán hiába volt meg az átutalás igazolása, Siska és Pénzes nevezését elutasították – olvasható a dvsckezilabda.hu-n.

Madalina Zamfirescu sérülését az elutazás napján, november 9-én, csütörtökön vizsgálta és kezelte egy specialista. Erre alapozva a csapattal tart Craiovára, ám a játékára kevés esély van. A jól sikerült gyógykezelés után a Lokinál abban bíznak, hogy a november 19-i debreceni visszavágón már segítheti csapatát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik