Női kézi Eb-sel.: Ezek a problémák normálisak – Martín

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.13. 20:50
A magyar női kézilabda-válogatott 26–25-re kikapott Lengyelországtól az Európa-bajnokság selejtezőjének negyedik fordulójában. A meccset a magyar válogatott két edzője, Elek Gábor és Ambros Martín értékelte az M4 Sportnak.

„Nem voltunk elég feszesek ezen a mérkőzésen – értékelt Elek Gábor, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. – Az első félidőben jól támadtunk, de rosszul védekeztünk. A második játékrészben ez erőteljesen megfordult. Nem lehetek elégedett, de nincs probléma. Nagyon hullámzó volt a játékunk és sajnálatos a vereség, de építkezünk tovább. Júniusban már nem lesz ilyen problémánk.”

„Nekem is az a véleményem, mint Gábornak – mondta Ambros Martín, a magyar női kézilabda-válogatott másik szövetségi kapitánya. – Ezek a problémák még normálisak, mert kevés időt töltött együtt a csapat. A lengyelországi meccs után nagyobbak voltak az elvárások, a játékosok talán egy picit jobban tisztelték az ellenfelet a kelleténél.”értékelt Elek Gábor, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. – Az első félidőben jól támadtunk, de rosszul védekeztünk. A második játékrészben ez erőteljesen megfordult. Nem lehetek elégedett, de nincs probléma. Nagyon hullámzó volt a játékunk és sajnálatos a vereség, de építkezünk tovább. Júniusban már nem lesz ilyen problémánk.”

„Nekem is az a véleményem, mint Gábornak – mondta Ambros Martín, a magyar női kézilabda-válogatott másik szövetségi kapitánya. – Ezek a problémák még normálisak, mert kevés időt töltött együtt a csapat. A lengyelországi meccs után nagyobbak voltak az elvárások, a játékosok talán egy picit jobban tisztelték az ellenfelet a kelleténél.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik