Debrecen: másfél millió forint jött össze a szurkolók balesete után

Vágólapra másolva!
2016.03.24. 11:25
Másfél millió forint gyűlt össze azon a gyűjtésen, amit a februári balesetben elhunyt Loki-szurkolók családtagjai, illetve az ütközés egyetlen túlélője javára indítottak.

Mint ismert, február végén közúti balesetben életét vesztette három szurkoló, akik a DVSC női kézilabdacsapatának békéscsabai meccséről tartottak haza. Negyedik társuk túlélte az ütközést, de ő is súlyos sérüléseket szenvedett.február végén közúti balesetben életét vesztette három szurkoló, akik a DVSC női kézilabdacsapatának békéscsabai meccséről tartottak haza. Negyedik társuk túlélte az ütközést, de ő is súlyos sérüléseket szenvedett.

Az elhunyt szurkolók családjai és a negyedik szurkoló megsegítésére árverést rendeztek. A DVSC kézilabda-csapatának honlapja szerint a legmagasabb áron, 100 ezer forintért Tőzsér Dániel, a Queens Park Rangers debreceni nevelésű légiósának meze kelt el – írja a dehir.hu.

Az akciót elindító Veszprém-mezért 86 ezer forintot kínáltak, de agy sikere volt a Manchester Unitedben játszó Anthony Martial dedikált mezének, ezért 52 ezer forintot adott a licitáló.

A rendhagyó árverésen összesen 1 millió 168 ezer forint értékben licitáltak az érdeklődők, ehhez jön a Dzsudzsák Balázs által küldött 300 ezer forint, valamint az ultrák által összegyűjtött több, mint 100 ezer forint. Így az áldozatok családjai, illetve a balesetet túlélő Pikó Tamás megsegítésére gyűjtött összeg kis lépésekkel gyűlt össze, de végül meghaladta a másfél millió forintot.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik