Férfi kézi: a szegedi szélső újra a sérültek listáján

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.29. 13:57
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szerdán meglepetésre 27–26-ra kikapott a Tatabányától a hazai bajnokságban. Az alapszakasz listavezetője pénteken a javítás reményében a Csurgói KK-t fogadja az Újszegedi Sportcsarnokban.

A szegedi sérültek állapota nem sokat javult, sőt Rajko Prodanovics tovább gyarapította a számukat, a szerb szélsőnek a vádlija húzódott meg a szerdai meccsen – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. Prodanovics ezúttal másik helyen sérült meg, mint négy héttel ezelőtt.Rajko Prodanovics tovább gyarapította a számukat, a szerb szélsőnek a vádlija húzódott meg a szerdai meccsen – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. Prodanovics ezúttal másik helyen sérült meg, mint négy héttel ezelőtt.

Antonio García Robledo és Ancsin Gábor biztosan nem játszik a Csurgó ellen, Ilyés Ferenc és Thiagus Petrus szerepeltetése pedig kérdőjel. Dr. Szabó István csapatorvos csütörtök este még konzultál a játékosokkal és a szakmai stábbal, ezután dől el, hogy a sérültek közül ki léphet pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik