Férfi kézi BL: A Szegedet akartuk - mondják a Kielnél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.24. 12:47
Sabine Holdorf-Schust, a THW Kiel ügyvezető igazgatójának elmondása szerint a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolása előtt a Mol-Pick Szegedet szerették volna megkapni, különösen Marko Vujin szeretett volna Magyarországon játszani. Juhász Levente, a Szeged klubmenedzsere optimista az együttes németek elleni jó szériája miatt, és úgy véli, bár nem ők a párharc esélyesei, jó hazai kezdéssel bármi sikerülhet.

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat jut be a BL négyes döntőjébe a Szeged–Kiel párharcból?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„A Szegeddel szerettünk volna játszani, ha kívánságműsor a sorsolás, őket kérjük. Elsősorban Marko Vujin – aki évekig játszott Magyarországon – szeretett volna megmérkőzni a szegediekkel. A Löwen ellen mindenki láthatta, milyen kemény ellenfél a Szeged, a kis arénájukban legalább olyan fantasztikus hangulat lesz, mint a veszprémiben” – mondta Sabine Holdorf-Schust, a Kiel ügyvezető igazgatója.

„Elég jó szériában vagyunk a német csapatok ellen, továbbjutottunk a Berlin és a Löwen ellen is, optimista vagyok, optimistának kell lennem. Remélem, tovább tudunk jutni, de nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen ellenfelünknél minden poszton két világklasszis játékos szerepel. Ha jól kezdünk otthon a nagyszerű szurkolótáborunk előtt, bármi sikerülhet, de nem mi vagyunk az esélyesek, az egyszer biztos” – mondta Juhász Levente, a Szeged klubmenedzsere a sorsolást követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik