Női kézi: a Larviknál már látják a fényt az alagút végén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.04. 13:41
Bár részleteket nem árultak el a Larviknál, úgy tűnik, jó esély van a norvég női kézilabda zászlóshajójának megmenekülésére.

Mint megírtuk, a klub csőd közeli helyzetbe került a közelmúltban, költségvetéséből 5 millió norvég korona (177 millió forint) hiányzik, amit február 20-ig kellene előteremteni a helyzet stabilizálásához. Mint megírtuk, a klub csőd közeli helyzetbe került a közelmúltban, költségvetéséből 5 millió norvég korona (177 millió forint) hiányzik, amit február 20-ig kellene előteremteni a helyzet stabilizálásához.

„Látjuk a fényt az alagút végén, de azért még messze vagyunk a végső megoldástól” – mondta Harald Gaupen ügyvezető igazgató, aki nagy munkát végez napról napra, hogy elkerüljön a klub a csőd közeli helyzetből. A csapat közben a hétvégén legyőzte a Győrt idegenben a Bajnokok Ligája középdöntőjében, ezzel Európában egyedülálló módon már 26 mérkőzést nyert meg sorozatban a hazai és a nemzetközi porondon.

„A csapat kiváló eredményei is segítenek, enélkül majdnem lehetetlen vállalkozásról beszélhetnénk. Kisebb és nagyobb felajánlások is érkeztek, valamint a város is a klub mellett áll” – tette hozzá Harald Gaupen, aki nem konkretizálta, mennyi hiányzik még az 5 millióból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik