Kézi: Mocsai Tamás 14 cm-es heggel hagyja el a kórházat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.23. 22:12
Néhány napon belül, de mintegy tizennégy centiméteres heggel hagyhatja el a kórházat Mocsai Tamás, számolt be róla a borsonline.hu. A válogatott kézilabdázó – aki közúti baleset szenvedő részese volt – szombaton már egy kézilabdával kapcsolatos konferencián is jelen szeretne lenni.

„A fiam homlokán tizennégy centis heg marad, örök emlékeztetőül – nyilatkozta fia állapotáról Mocsai Lajos. – Szerencsére ez nincs hatással az étvágyára, tegnap jóízűen fogyasztotta el az édesanyja és német felesége, Franziska által készített erőlevest, este pedig több karéj mézes kenyérrel bánt el."Mocsai Lajos. – Szerencsére ez nincs hatással az étvágyára, tegnap jóízűen fogyasztotta el az édesanyja és német felesége, Franziska által készített erőlevest, este pedig több karéj mézes kenyérrel bánt el."

Mocsai Lajos szakmai feljegyzésekkel látogatta meg kórházban lévő fiát, aki agyrázkódása ellenére készül arra a felsőmocsoládi megbeszélésre, amelyen a Nemzeti Kézilabda Akadémiát támogató szponzori körök ismerik meg azt az új sporttudományos módszert, amivel a kézilabda-utánpótlás képzése javítható.

A korábbi válogatott kézilabdázó a 67-es úton szenvedett súlyos autóbalesetet, amikor a kocsijával belerohant egy tehénbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik