Női kézi: „Böhn büszke lenne, ha látná, de zavarban is lenne”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.07. 23:53
Mint megírtuk, Karl Erik Böhnre emlékeztek a Larvik–Győri ETO Bajnokok Ligája középdöntős mérkőzés előtt, többek között testvére és egyik legjobb barátja is megszólalt.

„Megérintette a szívemet ez a szeretet, amely Karl Eriket övezi” – mondta testvére, Vigdis a kezdés előtt. A mérkőzésre nevezett harminc játékosból huszonegynek volt edzője a klubjában vagy a válogatottnál Böhn.

„Nagyon büszke lenne, ha látná, de ugyanakkor zavarban is lenne, hogy ilyen nagy figyelem hárul rá” – mondta az egyik barát, Tord Ellingsen, utalva Böhn szerénységére.Vigdis a kezdés előtt. A mérkőzésre nevezett harminc játékosból huszonegynek volt edzője a klubjában vagy a válogatottnál Böhn.

„Nagyon büszke lenne, ha látná, de ugyanakkor zavarban is lenne, hogy ilyen nagy figyelem hárul rá” – mondta az egyik barát, Tord Ellingsen, utalva Böhn szerénységére.

„Nagyszerű, hogy éppen ez a két klub játszik egymás ellen, amely olyan sokat jelentett a számára, és amelynek ő is sokat adott” – tette hozzá a magyar válogatottnál erőnléti edzőként dolgozó Ellingsen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik