Kézi: A világ egyik legképzettebb csapatát kaptuk - Mocsai

Vágólapra másolva!
2014.01.26. 14:15
Mint beszámoltunk róla, Szlovénia lesz a magyar férfi kézilabda-válogatott ellenfele a júniusi vb-selejtezőben. Mocsai Lajos szövetségi kapitány szerint nagyon erős ellenfelet kaptunk, ezért fontos, hogy a lehető legerősebb kerettel álljunk ki a párharcra.

„Félig vagyok elégedett a sorsolással, a szlovénok voltak hátulról a negyedik csapat Németország, Norvégia és Csehország után, amellyel össze akartunk kerülni. Biztos kiélezett párharc lesz, de van esélyünk a továbbjutásra, még úgy is, hogy otthon kezdünk” – mondta Vetési Iván, az MKSZ elnöke a Nemzeti Sport helyszíni tudósítójának. Vetési Iván, az MKSZ elnöke a Nemzeti Sport helyszíni tudósítójának.

„Nagyon erős ellenfelet kaptuk, a világ egyik legképzettebb csapatát. Ötven százalék esélyünk van a továbbjutásra. Nem lesz egyszerű megtalálni a felkészülési meccsek időpontját, mert a Bajnokok Ligája négyes döntőjét május végén–június elején rendezik, és reményeink szerint a Veszprém is érdekelt lesz benne. A legfontosabb, hogy továbbra is meglegyen a magyar csapat példás egysége, és a lehető legerősebb kerettel tudjunk kiállni” – értékelte a sorsolást Mocsai Lajos szövetségi kapitány.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik