Férfi kézi: a Vardar menesztette edzőjét, Dusebajev követi?

Vágólapra másolva!
2013.10.07. 14:16
Meglepetésre menesztette Zoran Kasztratovics vezetőedzőt a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapata: a macedón klub orosz tulajdonosa, Szergej Szamszonyenko hétfőn közölte, hogy a jövőben nem tart igényt a szakember munkájára, döntését azonban nem indokolta bővebben.

A Vardar a Bajnokok Ligájában pontot rabolt a Barcelonától az első fordulóban (29–29), a 2. körben ugyanakkor kikapott a Dinamo Minszk vendégeként (26–24), és bár a hazai pontvadászatban még veretlen, a SEHA-ligában az elmúlt héten vereséget szenvedett a Tatran Presovtól.

A handball-planet.com beszámolója szerint Kasztratovics posztjára Talant Dusebajev a legfőbb esélyes. A korábbi Atlético-edző fia, Alex már a csapatnál játszik, és Dusebajev mellett szólhat, hogy az együttessel edz és közel jár a megállapodáshoz Christian Dissinger, az egyik legnagyobb német tehetség is, akit Dusebajev korábban szerződtetett az Atléticóhoz, mielőtt a madridi klub megszűnt.

A Vardar vasárnap a PSG-t fogadja a BL-ben, a párizsiak szeptember 28-án kikaptak már egyszer a macedón fővárosban, akkor a másik szkopjei csapat, a Metalurg leckéztette meg őket (28–26).

Érdekesség, hogy a Vardar női csapatát Kasztratovics felesége, Indira irányítja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik