Férfi kézi BL: A legrosszabb sorsolás, amit kaphattunk - Ortega

Vágólapra másolva!
2013.03.26. 12:50
Antonio Carlos Ortega, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának spanyol vezetőedzője a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolása után elmondta, a legrosszabb forgatókönyv valósult meg a THW Kiellel.

Antonio Carlos Ortega: A legrosszabb sorsolás, amit kaphattunk. Amit pozitívumnak tekinthetünk, hogy a visszavágót itthon vívhatjuk, valamint hogy van időnk készülni, és most a válogatottak is jelentős részben itt maradnak velünk. A februári németországi meccsen borzalmasan játszottunk, ők pedig kiváló teljesítményt nyújtottak. Biztos vagyok benne, hogy tudunk mi annál sokkal jobban is kézilabdázni. Az a meccs már a múlt, nekünk előre kell tekintenünk. (forrás: mkbveszprem.eu)Antonio Carlos Ortega: A legrosszabb sorsolás, amit kaphattunk. Amit pozitívumnak tekinthetünk, hogy a visszavágót itthon vívhatjuk, valamint hogy van időnk készülni, és most a válogatottak is jelentős részben itt maradnak velünk. A februári németországi meccsen borzalmasan játszottunk, ők pedig kiváló teljesítményt nyújtottak. Biztos vagyok benne, hogy tudunk mi annál sokkal jobban is kézilabdázni. Az a meccs már a múlt, nekünk előre kell tekintenünk. (forrás: mkbveszprem.eu)

Daniel Narcisse: Sajnos újabb két mérkőzést kell játszanunk a Veszprémmel. A csoportkörben nagy meccseket vívtunk egymással, most a nyolc között újabb kiváló összecsapásokat láthatnak majd a szurkolók. Ha el akarunk jutni Kölnbe, bárki is kerül az utunkba, le kell győznünk, ez már nem kívánságműsor.

Marko Vujin, aki nyáron éppen a Veszprémből érkezett Kielbe: Ott szeretnék lenni a csapattal a Final Fourban, ehhez pedig túl kell lépnünk a Veszprémen. Most nem játszhatunk úgy az idegenbeli meccsen, mint tettük azt a csoportkörben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik