Női kézilabda: Mörtel Renáta Budaörsön folytatja

Vágólapra másolva!
2013.01.30. 10:42
Mörtel Renáta az NBI/B nyugati csoportjában szereplő Budaörs-Érdi VSE II. csapatában folytatja pályafutását – adta hírül a klub hivatalos közleményben. A 29 éves, 45-szörös magyar válogatott balátlövő korábban szerepelt a Győri ETO, a Dunaferr, a Krim Ljubljana, a Debrecen és a Siófok csapatában.

„Őszintén szólva nagyon pozitív benyomást tett rám a klub, mind szakmai, mind emberi oldalról. Ráadásul tetszenek az utánpótlással kapcsolatban felvázolt tervek és elképzelések is. Jelenleg edzői tanulmányokat folytatok, így szeretnék megfelelő tapasztalatot szerezni, illetve hosszú távon edzőként a kézilabda világában maradni” – mondta Mörtel Renáta. Mörtel Renáta.

„A pályán júniusig mindenképpen láthat a budaörsi közönség. Ebben az időszakban szeretném átadni az eddig megszerzett tapasztalataimat, rutinomat a csapatnak, valamint megismerni a budaörsi kézilabdaéletet egy esetleges folytatás lehetősége miatt. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy az együttes minél jobb eredményt érjen el a bajnokságban” – tette hozzá a 29 éves balátlövő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik