Női kézi BL: Neagu újabb súlyos sérülése, nem játszik a Fradi ellen

Vágólapra másolva!
2013.01.29. 16:21
Alaposan rájár a rúd a 2010-ben a világ legjobb női kézilabdázójának megválasztott Cristina Neagura: a Valcea és a román válogatott kulcsembere nem is olyan régen tért vissza a vállsérüléséből, amelyből több mint másfél évig tartott a felépülése, most pedig újabb hosszabb kihagyásra számíthat. A Ferencváros elleni vasárnapi Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő román együttes átlövője ugyanis keresztszalag-szakadást szenvedett a bal térdében, így fél évre kidőlt a sorból.

„A hétfő esti edzésen történt az eset, senki nem bántotta a társak közül. Azonnal kocsival egy bukaresti kórházba vittük, ahol megerősítették az első diagnózist. Pedig az utóbbi meccseken már kiváló formát mutatott. A helyzet ugyanakkor nem végzetes a csapat szempontjából, hiszen ott van Jovanovic, Barbosa és Meirosu is erre a posztra" – nyilatkozta Peter Berbecaru, az Oltchim elnöke. Neagu a következő napokban esik át az elkerülhetetlen műtéten.

A Fradi háza tájáról már kedvezőbb információk érkeztek, ugyanis az Európai Kézilabda-szövetség felmentette Tomori Zsuzsannát, aki így pályára léphet a Valcea elleni középdöntős találkozón. A válogatott játékos még az FTC tavalyi utolsó BL-csoportmeccsén, a Larvik ellen kapott piros lapot, miután a könyökével eltalálta Karoline Breivangot, ezután tárgyalta az ügyét a szervezet fegyelmi testülete.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik