Férfi kézi: Nagy a győzelemnek, Vujin a fogadtatásnak örült

Vágólapra másolva!
2012.10.19. 07:57
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában tegnap a Veszprém 31–30-ra nyert a Kiel ellen. A csata után a két csapat jobbátlövője, a veszprémi Nagy László és a Kielt erősítő, az előző idényben még éppen Nagy helyén az MKB-ban játszó Marko Vujin nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

„Hatalmas, ki nem mondható boldogság, hogy legyőztük a Kielt. Óriási élmény, felemelő érzés volt a mérkőzés nekünk is a pályán, hiszen fantasztikus közönség előtt küzdhettünk. Végig nyitott volt a csata, és benne volt a győzelem meg a vereség is. A sikert megünnepeljük, aztán folytatjuk a felkészülést, mert még javulnunk kell" – nyilatkozta a Kiel legyőzésében kilenc góljával főszerepet vállaló veszprémi Nagy László.

A vendégek szerb átlövőjének, Marko Vujinnak azért lehetett érdekes a tegnapi mérkőzés, mert ellenfélként tért vissza abba a csarnokba, amelyben 2007 és 2012 között öt éven át a harcolt a Veszprém sikereiért.

„Örülök, és jó érzés, hogy olyan barátsággal fogadtak, amilyennel én is jöttem. A BL-ben megszokott hatalmas csatát vívtunk a Veszprémmel, amely a végén némi szerencsével győzött. Mi nem tudtuk játszani a megszokott gyors játékunkat, a védekezésünk pedig nem volt elég erőszakos. A támadásainkkal kevesebb baj volt" – vélekedett a találkozóról Vujin.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik