Férfi kézilabda: Iváncsik Gergő nélkül selejtez a válogatott

Vágólapra másolva!
2011.06.05. 13:32
Nem léphet pályára a magyar férfi kézilabda-válogatott jövő heti két Eb-selejtezőjén Iváncsik Gergő. Az MKB Veszprém balszélsője bokasérüléssel bajlódik, de reméli, a vártnál lassúbb gyógyulás ellenére sem lesz szüksége műtétre.

„A részletesebb vizsgálat és a röntgenfelvételek alapján megállapították, hogy a külső bokacsontom környékén meszesedés látható, illetve ezek a meszesedések letöredeztek. Cipőt se tudok húzni, most is papucsban járok" – osztotta meg gondjait Iváncsik Gergő a Nemzeti Sporttal.

A bajnoki döntő két héttel ezelőtti utolsó meccsén megsérülő játékos elmondta: az orvos nem javasol operációt, mert akkor a szalagokhoz is hozzá kellene nyúlni, azoknak pedig semmi bajuk. A pillanatnyi gyógymód a minél több pihentetés, ami azt jelenti, hogy Iváncsik nem játszhat a jövő heti Eb-selejtezőkön.

„Január óta nem volt együtt a keret, sok jó barátommal azóta nem is láttuk egymást. Szívesen szerepeltem volna a bosnyákok és az észtek ellen, játszottunk volna újra egy jót" – mondta a játékos a továbbjutás szempontjából a magyarok számára már tét nélküli két mérkőzésről; Mocsai Lajos csapata már kiharcolta a részvételt a januári szerbiai Eb-re.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik