Férfi kézilabda: fellendülőben Győr új férficsapata, a Széchenyi SE

LAPINCS ATTILALAPINCS ATTILA
Vágólapra másolva!
2011.06.30. 17:06
Címkék
A lezárult évadban a férfi kézilabda NB II-ben aranyérmet szerző Széchenyi SE sikerére alapozva, néhány megszállott egykori kiváló játékos szakmai és sportvezetői tapasztalatait meglovagolva, új lendületet vehet Győrben a sportág férfi szakága.

Az ősszel már a férfi kézilabda NB I B-ben induló Széchenyi SE elnöki tisztét a jövőben Gyömörei Tamás, a Széchenyi Egyetem testnevelési tanszékének vezetője tölti be, a szakmai munkáért a Deáki István, Pauer Zoltán edzőkettős felel, míg a pályán olyan egykori kiválóságokat láthatunk majd, mint Hoffmann Ákos, Décsi Gábor vagy Kányai Róbert.

AZ NSO AJÁNLJA

Olvassa el korábbi cikkünket a Győr férficsapatának hanyatlásáról!

 

„A háromszoros bajnokcsapat- nak éveken át mindenki csak ígérgetett, közben kivéreztették és adósságba kergették"

Dr. Hoffmann László, a vb-ezüstérmes (1986) kapus, a győri férfikézilabda újraélesztésének és fellendítésének atyja a csapat sajtótájékoztatóján elmondta: a klub filozófiája a „tanulás, sport – munka, sport" elmélet. Ezt alapul véve szeretnének támaszkodni a győri egyetem 6000 nappali és 6000 levelező tagozatos hallgatójára, s emellett nyolc általános iskolával is együttműködnek. Az így szerepeltetett mintegy 300 diákkal hatékony utánpótlás-piramist is kialakítanának.

Az új győri férficsapat a város hajdani együttese által elért sikerekhez hasonló eredményekre vágyik, s remek hangulatot szeretne teremteni a csarnokban a lelátón is. Nem titkolják Hoffmann doktorék, hogy szimpatikus, szerethető csapatot építenek, s egyben eredményes játékkal szolgálnák ki az igényes győri szurkolókat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik