Férfi kézilabda: Skaliczki László távozik Kecskemétről - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2010.05.05. 17:26
null
Skaliczki irányítása alatt masszív<br /> középcsapat lett a Kecskemét<br /> (Fotó: Mirkó István, NS-archív)
A kesport.hu internetes oldal szerint a szezon v&eacute;g&eacute;n t&aacute;vozik a Kecskem&eacute;t f&eacute;rfi k&eacute;zilabdacsapat&aacute;t&oacute;l Skaliczki L&aacute;szl&oacute;, az egy&uuml;ttes szakmai igazgat&oacute;ja, a felek k&ouml;z&ouml;s megegyez&eacute;ssel bontanak szerződ&eacute;st egym&aacute;ssal.

Skaliczki László 2008 őszén érkezett Kecskemétre, és első évében a tizedik helyen végzett csapatával. Az együttes a volt szövetségi kapitány vezetésével az idei szezon alapszakaszát a hetedik helyen fejezte be.

Jelenleg a rájátszásban az 5–8. helyért játszik a kecskeméti együttes, a már maguk mögött hagyott három fordulóban egy győzelmet arattak, kétszer vereséget szenvedtek.

A honlap feltételezése szerint Skaliczki László jó esélyekkel pályázik a Pick-Szeged kispadjára, amelynél a szintén évad végén távozó Dragan Djukics utódját keresik.

Skaliczki László számára nem lenne teljesen ismeretlen a szegedi közeg, lévén korábban már megfordult a Tisza-partján.

Sőt 1996-ban bajnoki címet szerzett, miként 2000-ben a Dunferr csapatával is.

A közvetlen mögöttünk hagyott tizennyolc esztendőben a veszprémiek egyeduralmát mindössze háromszor sikerült megtörnie a honi riválisoknak a bajnokságban, két alkalommal Skaliczki László ült a trónfosztó gárda kispadján.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik