Férfi kézilabda: a korábbi veszprémi Dzomba csapatot keres magának

HEKA LÁSZLÓHEKA LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2010.05.03. 15:45
Címkék
A zágrábi szurkolók nagy kedvence, Mirza Dzomba három évvel ezelőtt tért vissza a CO Zagrebba, miután a Ciudad Reallal BL-t nyert. Az elmúlt években sérülések, illetve egyéb okok miatt Dzomba már meg sem közelítette egykori klasszis játékát, és most úgy döntött, hogy távozik a csapattól.

A zágrábi klub felajánlotta Dzombának nyáron lejáró szerződése meghosszabbítását, de a játékos úgy ítélte meg a helyzetet, hogy jobb távozni.

„A klub illetékeseivel úgy láttuk, az a legjobb, ha elválunk egymástól. Nyolc évet töltöttem összesen a klubnál, most eljött az idő a váltásra" – nyilatkozta a korábbi veszprémi szélső a klub igazgatójával és főmenedzserével folytatott tárgyalás után.

„Jó viszonyban maradtunk, én döntöttem úgy, hogy inkább új csapatok keresek magamnak. Még nem tudom, hová igazolok, de mivel két hónap múlva szabad játékos leszek, remélem, akad olyan csapat, amelynek még kellek" – mondta a 33 éves horvát játékos, aki még néhány évet szeretne játszani, tehát nem tervezi pályafutásának befejezését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik