Mocsai Tamásra hathetes kihagyás vár, s itthon szeretne gyógyulni

Vágólapra másolva!
2009.03.13. 10:41
Kedden ünnepelte 55. születésnapját Mocsai Lajos, az MKB Veszprém edzője, ám ezen a napon fia, Tamás, a Lemgo válogatott jobbátlövője súlyos sérülést szenvedett a Göppingen elleni Bundesliga-mérkőzésen. Mint már beszámoltunk róla, a kézilabdázót agyrázkódással szállították kórházba, miután egy szabálytalanság után óriásit esett, és nagy erővel beverte a fejét.
Mocsai Tamásra (középen) több hetes kihagyás vár
Fotó: Imago (archív)
Mocsai Tamásra (középen) több hetes kihagyás vár
Mocsai Tamásra (középen) több hetes kihagyás vár
Fotó: Imago (archív)
Mocsai Tamásra (középen) több hetes kihagyás vár

„Sajnos elrontotta apu ünnepét a sérülésem – mondta a Nemzeti Sportnak a már jó hangulatú és bizakodó Mocsai Tamás. – Előbb az első félidőben eltörött a jobb kezem mutatóujja, aztán a másodikban ellöktek, s rosszul estem, erősen bevertem a fejem.”

„Mindenki megijedt, mert néhány percre elvesztettem az eszméletemet. A gyorsan, még kedd este elvégzett CT-vizsgálat szerint agyrázkódást szenvedtem, de a stuttgarti kórházból szerdán kijöttem, és visszatértem Lemgóba” – folytatta Mocsai Tamás.

Az átlövő beszámolt róla, hogy csütörtökre virradóra már jól aludt, ám a feje még fáj, ezért újabb CT-vizsgálat vár rá.

„A kezem egy Lemgóban élő magyar kézspecialista, Hankiss János doktor vizsgálta meg, s mivel szilánkos a törés, kedden megműti. Ezután megbeszélem klubom vezetőivel, hazatérhetek-e, mert bár el tudom látni magam, szívesebben gyógyulnék a szüleim és a testvéreim körében. Néhány hétig biztosan nem edzhetek, s ma még kérdés, mikor térhetek vissza a pályára” – tette hozzá Mocsai Tamás.

A legfrissebb hírek szerint a játékosnak hat hetet kell kihagynia.

MOCSAI TAMÁS ÜTKÖZÉSE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik