Lendvay Péter érkezik

THÉKES ISTVÁNTHÉKES ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2005.06.04. 00:17
Címkék
A bajnoki és MK-ezüstérmes Pick vezérkara gőzerővel készül az új idényre. A klub szerdai tisztújító közgyűlésén kettévált a szakosztály: az utánpótlás és az amatőr részleg változatlanul a Tisza Volán SC-n belül működik, míg az NB I-es felnőttcsapatot, a TVSC hivatásos szakosztályát a jövőben önálló elnökség irányítja.
Az irányító Szegeden folytatja
Az irányító Szegeden folytatja
Az irányító Szegeden folytatja
Az irányító Szegeden folytatja
Az irányító Szegeden folytatja
Az irányító Szegeden folytatja
Az Ujhelyi István (társadalmi elnök), Lele Ambrus (ügyvezető elnök), Kővári Árpád, Szeri István, Mezei Richárd, Bisztrai László (tagok) összetételű grémium nem tétlenkedett az elmúlt napokban. Lendvay Péter, a PLER-Airport és a válogatott irányítója hétfőn írja alá a klub által kínált kétéves szerződést. Nem dőlt még el a két átlövő, Kotormán Attila és Szabó Péter sorsa.

A hírek szerint az egykori válogatott Kotormán a PLER-Airporttal áll tárgyalásban, míg a tavaly Győrből igazolt, ám azon nyomban térdműtéten áteső Szabó kölcsönjátékosként igyekszik majd formába lendülni. Lele Ambrus ügyvezető elnök 16 tagú keretet tervez, s szó van arról, hogy a gerincműtétje miatt hónapokat kihagyó csapatkapitány, Mezei Richárd júliusban társaival együtt kezdi meg a felkészülést az új évadra.

Az NSO ajánlja:

Tabella, fordulóról fordulóra 2004-05

Bajnoki adatbank 2004-05
A férfi NB I bajnokcsapatai

Kézilabda-lexikon

Kézilabda-fórumaink
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik