A támadójáték kritikája

SZIRMAI GYÖRGYSZIRMAI GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2005.02.08. 00:00
Címkék
>A szerb-montenegrói Podgoricán vasárnap este a Bajnokok Ligája negyedik csoportmérkőzését játszotta és harmadik győzelmét aratta a Dunaferr, amely 18-16-ra lelépte a hazaiakat.
Az NSO ajánlja:

Eredmények a nemzetközi kupákból:

BAJNOKOK LIGÁJA
Adatbank: Dunaferr SE, Adatbank: Győri Graboplast ETO KC
Az NSO ajánlja:

Eredmények a nemzetközi kupákból:

BAJNOKOK LIGÁJA
Adatbank: Dunaferr SE, Adatbank: Győri Graboplast ETO KC

Hangulattalan mérkőzést vívott a két csapat, de ezt a vendégek nem bánták. Védekezésben és kapusteljesítményben mindkét oldal jó színvonalú játékot nyújtott, az eredmény azonban elsősorban a támadójáték kritikája.

"Mindkét csapat igyekezett a védekezését a legalaposabban megszervezni, és ez nekünk sikerült jobban - értékelt Kiss Szilárd vezetőedző. - Lövéseinkben kevés átütőerő volt, viszont kiküzdöttük a győzelmet. Nagy Ivett korai kiválása megzavarta csapatunkat, de nem befolyásolta döntően a mérkőzés alakulását.’

"Támadásban mindkét együttes gyengén játszott - emlékezett viszsza Bohus Bea csapatkapitány. - A körülmények, a rettentő hideg és Nagy Ivett sérülése is nehezítette a dolgunkat. Pálinger Kati kiválóan tejesített a kapuban, és a védekezésünk is kellő keménységű volt. Örülünk a győzelemnek, amely már a továbbjutásunkat jelenti és bízunk Ivett gyors felépülésében."

Nagy Ivett az ötödik percben a második gólját lőtte, 4-2-re alakítva ezzel az eredményt, de ezt követően rosszul érkezett a talajra, a térde megsérült, valószínűleg elszakadt a keresztszalagja.
- Pontosan fel sem tudom idézni az eseményeket - mondta a hazaúton Nagy Ivett. - Az ellenfél játékosa nem bántott, de ahogy elestem, reccsent a bal térdem és iszonyú fájdalmat éreztem. A végleges diagnózist az otthoni vizsgálatok mondják ki. Nagyon bizakodom, hátha mégsem komoly a baj és mihamarabb újra pályán lehetek."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik