NB I, férfiak. Remekül hangolt a Dunaferr

SZIRMAI GYÖRGYSZIRMAI GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2004.12.01. 22:21
Címkék
Dunaferr SE-Szigetvári KSE 46-24 (19-13)

Dunaújváros, 300 néző. V: Korcsmáros, Nagy L.
DUNAFERR: Stochl - GÚNYA 11, Vujin 5, Zubai 5, Rosta 3, CSÁSZÁR 7 (1), KLEIS 6. Cs: MIKLER (kapus), Kemény, Sándor 2, GREBENÁR 5, Rácz 1, Krivokapics 1 (1), Dénes. Edző: Imre Vilmos
SZIGETVÁR: Kovács J. - Lehman 2, Ambrus 3, Becskei, Vujovics 8 (3), Németh A. 3, Gyáfrás 2. Cs: Horváth R. 4, Horváth Sz. 1, Kovácsevics 1. Edző: Zádori László
Az eredmény alakulása. 5. p.: 2-3. 14. p.: 9-5. 21. p.: 14-7. 25. p: 14-10. 39. p.: 27-17. 51. p.: 37-20. 57. p.: 42-22
Kiállítások: 6, ill. 8 perc
Hétméteresek: 4/2, ill. 3/3

A válogatott Császár Gábor góljaira a vasárnapi EHF-kupa-találkozón is nagy szükség lesz (Fotó: Meggyesi Bálint)
A válogatott Császár Gábor góljaira a vasárnapi EHF-kupa-találkozón is nagy szükség lesz (Fotó: Meggyesi Bálint)
A válogatott Császár Gábor góljaira a vasárnapi EHF-kupa-találkozón is nagy szükség lesz (Fotó: Meggyesi Bálint)
Legnagyobb magyarországi sikereit (bajnoki cím, KEK-döntő) a Dunaferr színeiben érte el a múlt héten elhunyt világklasszis kapus, Hernández Vladimir. Emlékére kezdődött gyászszünettel a mérkőzés.
Jól kezdett a türelmesen kombináló vendéggárda, még vezetésre is szert tudott tenni. Negyedóra kellett, amíg felpörgött a Dunaferr-gépezet, s utána már egyoldalúvá vált az összecsapás.
A szombati EHF-kupa-nyolcaddöntőre való tekintettel a nem teljesen egészséges Krivokapicsot pihentette Imre Vilmos. A Dunaferr vezetőedzője más tekintetben is a vasárnapi, wroclawi mérkőzésre készítette már csapatát. Támadásban több alkalommal is két beállós igyekezett megbontani a szigetvári védők egységét, míg saját kapuja előtt a biztonsági hatos védőfalat játszotta a hazai gárda. Különösen a mérkőzés utolsó negyedében mutatós lerohanásokból szerezte góljait a Dunaferr, amely a legnagyobb gólkülönbséget az utolsó másodpercekben alakította ki.
Imre Vilmos egy-két hullámvölgytől eltekintve elégedett lehetett csapata játékával. Ha a második félidei gólerősség és ötletesség, lendület jellemzi vasárnap is Rostáékat, akkor a Slask Wroclaw ellen is jól szerepelhet az újvárosi együttes.

Szavazás

Ki lepheti meg a Fotexet az idei bajnokságban?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik