Aranycsatára várva

S. J.S. J.
Vágólapra másolva!
2002.06.05. 22:29
Címkék
Már gyorsul a ferencvárosi és a dunaújvárosi lányok pulzusa, ha arra gondolnak: csapataik bajnoki záró találkozóján pénteken a Kőbányai úton (18 óra, tv: m2) az aranyérem megszerzése lesz a tét. Erre mindkét együttesnek jó esélye van, hiszen a vendég Dunaferrnek a döntetlen is elég tavalyi elsősége megvédéséhez, míg a Herz-FTC hazai pályán rendre legyőzte a világ legjobb klubcsapatait is.
"Semmi különlegesség nem volt a felkészülésünkben az utóbbi napokban – mondta Pádár Ildikó, a Fradi válogatott beállósa. – Végeztük a dolgunkat, mint eddig, és szerintem nem lehet gondunk, ha a legjobb teljesítményünket
NB I, nôk, rájátszás
Az élcsoport: 1. Dunaferr 22, 2. FTC 20, 3. Gyôr 16 pont (azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény dönt, és ez az FTC-nek kedvez)
NB I, nôk, rájátszás
Az élcsoport: 1. Dunaferr 22, 2. FTC 20, 3. Gyôr 16 pont (azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény dönt, és ez az FTC-nek kedvez)
nyújtjuk a Dunaújváros ellen. Továbbra is az lehet a legfontosabb és egyben a döntő, hogy a védekezésünk hatékony legyen, a kapusunk pedig továbbra is tökétesen tudjon együttműködni a védőfallal. A gyors kontrákat és biztos helyzeteket is jó százalékban kell eredményesen befejeznünk.”
A Dunaferr válogatott csillaga, Nagy Ivett az utóbbi hetekben remekelt a rangadókon, és sok-sok örömet szerzett az újvárosi szurkolóknak. "Remélem, a bajnokság utolsó, egyben legfontosabb mérkőzésére is megőrzöm jó formámat – mondta a balszélső. – Az újvárosiak meglepetése az lesz a Fradinak, hogy valamennyien csodálatosan fogunk kézilabdázni, és pénteken este az akaratunk diadalát, a győzelmet és az aranyérmet is ünnepelhetjük. Minden ezen a mérkőzésen múlik, és nekünk úgy kell küzdenünk, mint még soha. Erre jól felkészített bennünket Kiss Szilárd edző, aki kellő arányban osztotta el az edzések terhelését és a pihenőket.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik