Csipes Tamara felszabadultan versenyzett, Gazsó Alida Dórából könnyek formájában jött ki a stressz

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.06.16. 13:56
null
Rányomta a bélyegét a a mentális fáradtság Gazsó Alida Dóra, Csipes Tamara kajakkettes teljesítményére a szegedi Európa-bajnokságon. A párossal a bronzéremmel zárult, 500 méteres döntő után beszélgetett az NSO Tv a párizsi olimpia jegyében.

Gazsó Alida Dóra elsírta magát az M4Sportnak adott interjú közben a vegyes zónában, így nem is kezdhettük más kérdéssel, minthogy mi jött ki belőle a könnyek formájában.

„A stressz, amit az elmúlt hetek történései okoztak. Mentálisan nem vagyunk jó formában, ez a pályánkra is rányomta a bélyegét, kell most egy kis pihenés” – utalt arra Gazsó Alida Dóra, hogy Csipes Tamarával az Eb előtti második válogató előtt ültek össze, miután Kozák Danuta konfliktusba került Csipes Ferenccel, a válogatott edzőjével. Mint ismert, az első válogatót Csipes még Kozákkal nyerte meg a kajakpárosok 500 méteres, olimpiai távján.

Csipes Tamara arról beszélt, hogy a szegedi Európa-bajnokságon már felszabadultan tudott versenyezni, miközben izgult is, hogy hazai közönség előtt száll vízre. Hogy miért, az videónkból kiderül, ahogy az is, hogy a következő hetekben hogyan készülnek női versenyzőink a párizsi olimpiára.

 

 

nők
K-2 500 m
1. Emma Jörgensen, Fredrerikke Matthiesen (Dánia) 1:45.804 p
2. Justyna Iskrzycka, Katarzyna Kolodziejczyk (Lengyelország) 1:45.911
3. Gazsó Alida Dóra, Csipes Tamara 1:46.574

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik