Szuper: Arra figyeltünk, hogy mindig ott legyünk az arcukban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.17. 23:47
null
Nagy Gergő (balra) elárulta, hogyan is született pontosan a második magyar gól (Fotó: Mirkó István)
A kazahok felett aratott csodálatos hokigyőzelem után a játékosok elmondták, a siker kulcsa a kiváló erőnlét és a taktikai utasítások betartása volt. Szuper Levente és Tokaji Viktor hozzátette, tudták, hogy mindig ott kell lenniük az kazahok „arcában", hogy ne hagyják őket kibontakozni. Szuper és Tokaji mellett Mihály Árpád és Nagy Gergő értékelt még az NSO Tv-nek.

CHERNOMAZ: A FIÚK MEGMUTATTÁK, MILYEN AZ IGAZI MAGYAR VIRTUS

„A Dél-Korea elleni mérkőzés után a mentális felkészítés volt a legfontosabb – mondta a 2–1-es győzelem után a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Rich Chernomaz a Sport Tv-nek. – Nagyon büszke vagyok a fiúkra, akik ma megmutatták, mi az igazi magyar virtus. Láttam, milyen munkát végzett el ez a csapat, így tudtam, hogy sokkal több van benne. Még nincs vége a világbajnokságnak, van még két mérkőzésünk Olaszország és Japán ellen, az olaszok ellen különösen nehéz lesz. Úgy kell játszanunk, mint ma.”

Vlagyimir Krikunov, a kazahok szövetségi kapitánya így értékelt: „Sajnos nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket, és a harmadik harmadban, amikor emberhátrányba kerültünk, gólt kaptunk belőle. Tudtuk, hogy egy gól nem lesz elég, így is lett... Remélem, ez jó lecke volt a fiúknak, a világbajnokságból még van két meccsünk, menni kell tovább. Direkt elmondtuk a játékosoknak a mérkőzést megelőzően, hogy a magyarok minden mindegy alapon küzdenek majd, ez az üzenet azonban nem jutott el hozzájuk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik