Jégkorong: Palkovics ott lesz a jövő évi, hazai világbajnokságon

Vágólapra másolva!
2010.05.22. 16:59
Palkovics Krisztián korábban úgy nyilatkozott, nem biztos benne, hogy a 2011-es világbajnokságon ott lesz még a magyar válogatott játékosaként, de megkönnyítette döntését, hogy hazánk rendezheti a 2011-es divíziós 1-es tornát.

„El kellett gondolkoznom rajta, hogy vállalom-e még a válogatottságot, de ez nem kérdés többé – mondta a Nemzeti Sportnak Palkovics Krisztián, aki 213 válogatottságával a legrutinosabb az aktív játékosok között. – Én sem leszek fiatalabb, a szervezetemnek már szüksége van a nyári pihenésre, de egy hazai világbajnokságnál nagyobb motiváció nem kell: ha a szövetségi kapitány úgy érzi, szükség van rám, ott leszek a nemzeti csapatban. Már csak azért is, mert úgy gondolom, jövőre kiváló esélyünk lesz a feljutásra."

A szélső, aki szombaton Horvátországba indul vitorlázni a Nagy Gergő, Sofron István, Kóger Dániel volános ifjoncsorral, azt is elárulta, még nem egyezett meg jövő évi szerződéséről a Sapa Fehérvár AV19 együttesével, de ez csak idő kérdése. „Még nem tárgyaltunk, de nagy dolognak kellene történnie, hogy ne egyezzünk meg" – tette hozzá Palkovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik