Nem tudtak gólt lőni Szuper Leventének

MOLNÁR ALEXAMOLNÁR ALEXA
Vágólapra másolva!
2004.10.24. 21:52
Címkék
Meglepően sok néző látogatott ki az AstraZeneca jégcsarnokba, hogy megtekintse a Ferencváros első hazai bajnoki mérkőzését. Talán némi reményre adott okot, hogy legutóbb amikor a Dunaújváros a fővárosba utazott, az Újpest otthonában a hosszabbításban kikapott 3-2-re.









A nyolcadik percben a DAC kiválóságai kihasználták a hazaiak szellős védekezését: Ladányira és Peterdire nem jutott védő, velük szemben pedig Ferjo kapitulált. Kicsit később Szupernek is akadt dolga, két bombát is hárított, ám ezt különösebb gond nélkül tette. A szünet után öt perccel növelte az Újváros az előnyét, tokaji távoli lövése a hálóban kötött ki, Ferjo alaposan mellényúlt a korongnak. A túloldalon majdnem sikerült a szépítés, Missoundou próbálta Szuper mögé kotorni a pakkot, sikertelenül. A játékrész közepén a keresztvas mentette meg a hazaiakat az újabb kapott góltól, aztán a vendégek lemásolták az első találatukat: Ladányi passzolt, Peterdi elemi erővel lőtt, a védők pedig csak néztek… (0-3)

Küzdelemben nem volt hiány az AstraZeneca-csarnokban (Fotó: Meggyesi Bálint)
Küzdelemben nem volt hiány az AstraZeneca-csarnokban (Fotó: Meggyesi Bálint)
Küzdelemben nem volt hiány az AstraZeneca-csarnokban (Fotó: Meggyesi Bálint)
A záró játékrészre igencsak elfáradt a Ferencváros, többnyire a zöld-fehér kapu irányába süvítettek a pakkok. Egy-egy kontrára ugyan futotta még az Oreskin-tanítványoknak, Fekete előtt ígéretes góllövési lehetőség is kialakult, de a helyzet kihasználatlan maradt. A mérkőzés vége előtt az FTC negyven másodpercig kettős emberelőnyben támadhatott, a becsülettalálatra így sem futotta.




Alba Volán-FeVita-Győri ETO HC 7-1
(2-0, 3-0, 2-1)
Székesfehérvár, 100 néző. V: Bedő, Haszonits
ALBA VOLÁN: Budai - Ondrejcik 1, Szuna, Fodor 1, Gröschl (1), KOVÁCS CS. 1, Sille, Tőkési 1, Vaszjunyin (1), Rusznyák (1), Kiss G., Borostyán (1), Kangyal, RAJZ A. 1 (1), Majoross, Palkovics, Svasznek, Dunai, Csibi 1, Borbás 1, SIMON (2), Becze (kapus). Edző: Pat Cortina
GYÔR: RAJZ T. - Balajthy, Feil, Takac (1), Zalavári 1, Szász, Szarvas, Jurkovic, Halmosi, Stefanovic, Szofron A., Láda P., Méhes, András, Sváb, Farkas, Horváth, Ferencz, Szofron Á., Bedő, Nagy B. (kapus). Edző: Farkas József
Kiállítások: 6, ill. 8 perc
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik