Paul Pogba is csatlakozhat a párizsi „szupercsapathoz” (Fotó: AFP)

 

A PSG-nél azzal számolnak, hogy Pogba nem hosszabbítja meg a 2022 júniusában lejáró szerződését, így ingyen lecsaphatnak rá Párizsban.

Ahhoz azonban, hogy az MU középpályása biztosan a fővárosiakat válassza a következő idény elején, a PSG-nek alaposan zsebbe kell majd nyúlnia – az Independent szerint Nasszer al-Khelaifi klubtulajdonos akár heti 600 ezer eurós fizetést is megadna a 28 esztendős labdarúgónak.

Pogba egyébként állítólag szívesen távozna az Old Traffordról, s leginkább Spanyolország felé venné az irányt a Real Madridba vagy az FC Barcelonába – utóbbival már ezen a nyáron is kiszúrt a PSG, hiszen háromszor több pénzt ajánlott a holland középpályásnak, Gini Wijnaldumnak.

A párizsiak alaposan megerősítették keretüket, hiszen Wijnaldum mellett Lionel Messit, Sergio Ramost,  Gianluigi Donnarummát és Asraf Hakimit is sikerült megszerezniük.

A francia klasszis egyébként parádésan kezdte a 2021–2022-es Premier League-kiírást, szombaton a Leeds United elleni, 5–1-re megnyert meccsen négy gólpasszt adott.