Luis Enrique megbocsátott, Dembélé visszatérhet a PSG keretébe – sajtóhír

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.10.02. 18:46
Ousmane Dembélé és Luis Enrique a Rennes elleni meccsen (Fotó: AFP)
Francia lapértesülések szerint Ousmane Dembélé elismerte Luis Enrique vezetőedzőnek, hogy hibázott, így elhárult az akadály, a labdarúgó a hétvégén újra pályára léphet a Paris Saint-Germainben.

Mint megírtuk, a csatár és a vezetőedző között a PSG legutóbbi bajnokiján alakult ki nézeteltérés: a Rennes ellen 3–1-re megnyert pénteki meccs szünetében Luis Enrique szóvá tette, hogy Ousmane Dembélé nem a csapat érdekeinek megfelelően futballozik, különösen a 16-oson belül hoz rossz döntéseket, mire a játékos ingerülten reagált.

Az emelt hangú eszmecsere nyomot hagyott a trénerben, mindennek tetejébe – írja a Radio Monte Carlo honlapja – a labdarúgó el is késett az egyik hétvégi edzésről; ez volt az utolsó csepp a pohárban, Luis Enrique akkor döntött úgy, hogy kihagyja Dembélét az Arsenal elleni BL-keretből (a párizsiak 2–0-ra vesztettek Londonban kedd este).

A L'Équipe francia sportnapilap és az RMC értesülése szerint a felek szerdán megbeszélték a történteket: Luis Enrique elvárásának megfelelően Dembélé elismerte, hogy hibázott, tudomásul vette a büntetést, és kérte, lépjenek tovább. Ebben egyetértettek, és a francia sajtó tényként kezeli, hogy Dembélé játszik a vasárnapi, Nice elleni idegenbeli bajnokin.

Szükség is lesz rá, hiszen jó formában kezdte a bajnokságot, már négy gólja van, csak Bradley Barcola (6) előzi meg a házi góllistán; sajtóhírek szerint a csapat nem is nagyon értette, hogyan lehetséges, hogy az egyik legjobbjuk nélkül utaztak Londonba.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik